Frilansande copywriter och bildredaktör FINNES

ima160959 (1).jpg

Vill du ha hjälp med text och bild?

 

Ink Republic startades av mig, Anna-Lena Ståhl, för snart åtta år sedan. Förutom att skriva, så har jag arbetat med bildkommunikation, försäljning, marknadsanalyser och affärsutveckling. Jag har en utbildning i Media & Kommunikation från Lunds Universitet och Copywriting steg 2 på Berghs School of Communication. 2017 gick jag även innehållsbyrån Spoons Content marketing program. Det är en utbildning över två månader, som omfattar allt från strategi, storytelling till distribution och där lärarna är några av Sveriges bästa contentproducenter och strateger. Detta har gett mig en bred kunskapsbas att stå på. Sade jag att jag är ganska trevlig också?

Den största fördelen med att arbeta som frilansande konsult, är att det är omöjligt att stelna i en roll. Jag blir inte hemmablind och utanförperspektivet är min bästa vän. När jag arbetar med ett uppdrag sätter min tävlingsinstinkt in. Jag vill göra saker bättre, vassare, tydligare, roligare, enklare. Så att fler upptäcker dig och ditt budskap. 

Min drivkraft har hela tiden varit kommunikation i någon form – skriftlig, visuell, mänsklig. Genom Ink Republic fortsätter resan.